Filtrera
Hittade 41 st Visa
Visa Filtrera Sök
Sök
Hittade 41 st
0
Varukorg

63SEK/ st

Sänkt pris på Charge Amps Halo

Smart och smidig laddning med den smidiga laddboxen Halo. Utvecklad för nordiskt klimat.

Köp laddbox

270SEK/ st

79SEK/ st

Sänkt pris på laddbox Pulsar Plus

En säker och kraftfull laddbox med dynamisk lastbalansering och kompakt design.

Köp laddbox
Volvo Original Transmissionsolja Transmissionsolja

API-GL4 Powershift

281SEK/ st

150SEK/ st

229SEK/ st

27SEK/ st

Biliakortspris vid betalning med CarPay online eller Biliakort i butik

Förläng livslängden på bilen med underhåll.

Att ge bilen kärlek och rätt underhåll kan förlänga bilens livslängd. Hos oss på Bilia hittar du rätt vätskor och produkter för bilen och dess underhåll, så som spolarvätska, smörjmedel, glykol och bränsletillsatser.

Fyll på med spolarvätska.

Kontrollera med jämna mellanrum bilens spolarvätska. Spolarvätskan löser effektivt upp vägsalt och smuts på bilrutan och strålkastarna. Bilia erbjuder både Svanenmärkt och klimatsmart spolarvätska, koncentrerad eller utspädd efter dina önskemål.

Fyll på med kylarvätska.

Kylarvätskan består vanligtvis av glykol, avsaltat vatten och korrosionshämmande tillsatser och har som huvudsaklig uppgift att motorn inte överhettas. En motor med dålig kylning leder snabbt till nedslitning. Glykolen i kylarvätskan sänker fryspunkten på vattnet så att det är flytande vid temperaturer under 0 grader. Var extra noga vintertid med rätt mängd glykol i kylarvätskan så ser du till att din bilmotor håller längre. Kontrollera instruktionsboken för just din bil.

Smörjmedel kan nyttjas på många sätt

Smörjmedel har många användningsområden inom bil, industri, verktyg och maskiner. Smörjmedel är avsedd att minska friktion och nötning mellan rörliga delar. Men kan även ha andra egenskaper som t.ex. korrosionsskydd, värmeledning och tätningsförmåga. WD-40 Multispray är perfekt när det gäller att lösa upp, smörja, driva ut fukt, skydda mot rost och för rengöring. Bilia har ett stort utbud av smörjmedel.