Sätt barnsäkerheten främst.
Säkra bilbarnstolar och babyskydd.

Sätt barnsäkerheten främst. Säkra bilbarnstolar och babyskydd.

  • Britax, BeSafe, Volvo Original och TinySeats
  • Bästa säkerhet i rätt bilbarnstol för din bil
  • Marknadens säkraste bilbarnstolar och babyskydd

Marknadens säkraste bilbarnstolar och babyskydd för ditt barn.

Hos oss hittar du marknadens säkraste bilbarnstolar och babyskydd från BeSafe, TinySeats och Britax Römer. Vi samarbetar uteslutande med marknadsledande tillverkare som uppfyller de strängaste kraven på säkerhet. Behöver du hjälp att välja rätt bilbarnstol eller babyskydd? Kom in till oss, vi hjälper dig även med monteringen om du så önskar!

  • Räntefri delbetalning upp till 24 månader
  • Snabb leverans och fri retur
  • Noga utvalda varumärken
Monterat och klart!

Monterat och klart!

Vi hjälper dig att montera utvalda tillbehör säkert och bekvämt, allt utifrån tillverkarens anvisningar. Det som behövs för monteringen samt arbete ingår. Allt du behöver göra är att välja monterat & klart när du handlar. Givetvis 1 års garanti på både monteringen och produkten.

 
 
 

Från babyskydd till bilbarnstol.

Här i bilbarnstolsguiden får du hjälp att välja rätt babyskydd eller bilbarnstol till era små hjärtan.

Så här ska bältet sitta

Så här ska bältet sitta

Bältet ska vara ordentligt sträckt och nära kroppen. Nära halsen, över bröstet och över låren. Ta av tjocka jackor och overaller eller se till att bältet är ordentligt sträckt under kläderna. Då sitter ditt barn allra säkrast i sin bilbarnstol! 

Sitter dina barn säkert i bilen?

Det är viktigt att barn sitter säkert i bilen. Rekommenderat är att alla barn ska sitta bakåtvända så länge det är möjligt, upp till minst 4 års ålder. Därefter är det bältesstol som gäller tills de är ca 12 år.

Som förälder har du säkert många frågor. Vilket babyskydd är säkrast? Vilka bilbarnstolar får plats i min bil? Behövs en bilbarnstolsbas? Hur monterar jag rätt? Och vad är egentligen ISOFIX? Ta en titt i vår bilbarnstolsguide! Här hjälper vi dig att hitta rätt babyskydd, bilbarnstol eller bältesstol.

Marknadens säkraste bilbarnstolar.

I vårt sortiment finns även gravidbälten, bilstolsbaser med smarta ISOFIX-fästen, bältesstolar för barn upp till 12 år och alla möjliga tillbehör du kan tänkas behöva.

Behöver du hjälp att välja rätt bilbarnstol eller babyskydd?

Kom in till oss på Bilia. Vi har mycket kunskap om barnsäkerhet och hjälper dig även med monteringen om du så önskar!