Trygg och säker i trafiken

Trygg och säker i trafiken

  • Se till att synas - reflexvästar, extraljus, LED-ramper
  • Värdefullt längs vägen - varningstriangel, startkablar, bogserlina
  • Snabb leverans och fri retur

Säkerhet hela vägen.

Se till att du har vad du behöver, om något oförutsett skulle inträffa längs vägen. Vi har allt från varningstrianglar, reflexvästar, extraljus och första-hjälpen-kit till startkablar och bogserlinor.

  • Räntefri delbetalning upp till 24 mån
  • Snabb leverans och fri retur
  • Stort sortiment av biltillbehör

För din säkerhets skull.

I trafiken är det bäst att tänka efter före. För din säkerhets skull. Så du är förberedd om något oförutsett skulle inträffa. Se därför till att du har varningstriangel, startkablar och bogserlina bak i bilen. Även ett förstahjälpen-kit, en ficklampa och en brandsläckare kan kännas tryggt och vara till stor hjälp längs vägen. Förser du bilen med extraljus eller en LED-ljusramp / LED extraljus så både syns och ser du bättre när du kör i mörker. Och med snökedjor tar du dig fram vid akut vinterväder.

Men det är ju inte bara bilar, bussar och andra fordon i trafiken. Som gångtrafikant bör man också tänka på att synas för att vara på den säkra sidan. Ta på dig en reflexväst när du går ut på kvällspromenad. Då ser bilisterna dig och har god tid på sig att sakta in. Även en pannlampa och reflexband är bra att ha för att synas i trafiken.

Är du förberedd för alla situationer?

För att vara på den säkra sidan har vi alkotestare/alkomätare från både Dräger och AlcoTrx. Även alkolås så du inte kan köra en meter med promille i blodet.

Har du frågor eller funderingar? Ring oss på 0771-400 000.