Lifestyleprodukter för många olika tillfällen.

Lifestyleprodukter för många olika tillfällen.

  • Perfekt som presenter eller för samlaren
  • Väskor, kläder, leksaker, modellbilar, solglasögon m.m

Allt du behöver. Och lite till.

Att vara bilägare handlar om så mycket mer än bara transportera sig från en plats till en annan. Det är en livsstil. Vi hjälper dig med tillbehören och accessoarerna som du behöver.

  • Räntefri delbetalning upp till 24 mån
  • Snabb leverans och fri retur
  • Stort sortiment av lifestyletillbehör
Snabb leverans, byte i butik och fri frakt

Snabb leverans, byte i butik och fri frakt

Det är smidigt att handla biltillbehör på bilia.se. Finns varan i lager skickas den inom 1 – 2 dagar. Och skulle något inte passa är det bara att byta i din närmsta butik eller skicka tillbaka.

Väskor, kläder, presenter och lite till.

Vad sägs om en snygg vindjacka, sportig racerjacka eller bekväm t-shirt från ditt bilmärke? Eller värdefulla samlarobjekt för den stilmedvetna så som modellbilar i miniatyr. Hos oss på Bilia hittar du också presenter som förhöjer födelsedagar, så som radiostyrda bilar, läderväskor och snyggt designade nyckelringar i läder. Vi har också fina ladd-kablar i läder för din mobiltelefon och exklusiva väskor med tryck.

Se bättre ut.

Med mörkerglasögon får du ett förbättrat mörkerseende som gör dig trygg och säker i trafiken. Glasögonen hjälper dig vid bilkörning i mörker samt skymnings- och gryningsljus. De mildrar även ljuset från mötande trafikanter och har ett antireflekterande beläggning som underlättar för din syn vid mörkerkörning. Ögonen blir mindre ansträngande och du får en bekvämare resa.