Britax Römer

Britax Römer bilbarnstolar – mer än 50 års erfarenhet och engagemang.

Britax Römer har mer än 50 års erfarenhet och engagemang för att skapa marknadens säkraste bilbarnstolar. 1997 var Britax Römer med och utvecklade ISOFIX för att minimera risken för felmonterade bilbarnstolar. Britax Römers uppfinning är nu standard för bilbarnstolar inom hela Europa och har underlättat för föräldrar världen över.

Britax Römer bromsar,  sladdar och krockar med riktiga bilar.

För att skapa marknadens säkraste bilbarnstolar genomgår Britax Römers bilbarnstolar en mängd tester. I deras krocktestanläggningar testas frontal- och sidokrockar, påkörning bakifrån och olyckor där bilen rullar runt på taket, allt för att vara helt säkra på att den kommer skydda ditt barn vid en kollision oavsett vinkel.

Utvecklade ISOFIX

Britax Römer var med och utvecklade ISOFIX för att minimera risken för felmonterade bilbarnstolar. Britax Römers uppfinning är nu standard för bilbarnstolar inom hela Europa.

SecureGuard gör bilens trepunktsbälte till ett fyrpunktsbälte.

Större barn rör sig mer i bilen. De leker och läser, tittar på film, slumrar och sträcker sig efter saker. Efter att ha studerat barns rörelser i bältesstolen har Britax Römer tagit fram SecureGuard som gör Britax Römers bältesstolar ännu säkrare. Tack vare SecureGuard blir bilens trepunktsbälte till ett fyrpunktsbälte som säkert håller bältet på plats över bäckenbenet. Dessutom minskar krockkraften över magen med upp till 35 % vid en frontalkrock.

Tyger tillverkade med omsorg.

Bebisar och barn är ömtålig och dyrbar last. Därför är alla textilier till Britax Römers produkter helt giftfria och tillverkade med omsorg med barnets känsliga hud i åtanke. Britax Römer samarbetar nära sina leverantörer, genom hela processen, och noggranna tester utförs för att säkerställa kvalitet långt över vad lagen kräver.