Thule takboxar

Snygga och smidiga takboxar och tillbehör från Thule

Thule vill göra det så enkelt som möjligt att komma närmare världen, äventyret och passionen för livet. I Thules sortiment finns snygga, smidiga och sportiga takboxar, skid- och cykelhållare för optimalt skydd och säkerhet. Perfekt för dig som har en aktiv livsstil, ska åka på semester eller bara behöver extra utrymme längs vägen. Thule erbjuder också praktiska tillbehör som underlättar både lastning, användning och förvaring av din takbox.

Thule tänker på allt.

Den exklusiva designen är aerodynamiskt strömlinjeformad för att optimera luftströmmarna runt takboxen. Boxens placering på taket gör det möjligt att öppna bakluckan maximalt för full åtkomst till bagageutrymmet. Alla boxar är öppningsbara från båda sidor och har centrallås för maximal säkerhet.

Thule Force XT – utnyttjar lastutrymmet till max

Thule Force XT är en smart takbox med många finesser som underlättar användningen. Enkel och säker att montera med snabbfästet PowerClick samt smidig att öppna och stänga med låssystemet LockKnob. Du har full åtkomst till hela lastutrymmet tack vare DualSide-öppningen och boxens framskjutna placering på taket. En takbox med ultimat lastkapacitet. 

Thule Motion XT – smarta funktioner som ökar säkerheten

Rymlig takbox med höga krav på säkerhet. Smarta funktioner hjälper till att öka stabiliteten ute på vägarna. Enkel, snabb och säker montering med momentindikator som klickar till när boxen är rätt monterad. Passar dig med en aktiv livsstil som vill spara plats i bagageutrymmet. Plats för flera par skidor och snowboards. Adapter för skidhållare krävs.

Tillbehör till takboxen.

Behöver du hjälp att packa smart i din takbox? Thule har ett brett utbud av väskor, skyddsöverdrag och andra praktiska tillbehör. Såsom LED-lampor som automatiskt tänds och släcks när du öppnar och stänger takboxen. Om du har för lite plats i garaget är MultiLiften ett praktiskt tillbehör som underlättar förvaringen av din takbox, kajak eller surfbräda när den inte används

Cykelhållare på tak eller där bak.

Thule har cykelhållare för montering på taket, dragkroken eller bagageluckan.