Save Lives Now

Minska risken för olyckor i trafiken med Save Lives Now

Save Lives Now är ett innovativt företag som vill skapa en trygg och säker tillvaro för alla. I företagets sortiment hittar du prisvärda produkter som löser många problem och gör dig väl förberedd för oväntade situationer som kan uppstå i skymning och mörker.

 

LED reflexvästar och band

När det är mörkt eller börjar skymma är det viktigt att vara bra utrustad. En reflexväst eller ett reflexband från Save Lives Now gör dig synlig på långt avstånd. Genom att använda en reflexväst minskar du risken för att råka ut för en olycka i trafiken. Den smarta LED-västen har utvecklats med tre lägen, blinkande, snabbt blinkande och fast ljus. Perfekt att använda när du går ut på kvällspromenaden, tränar eller vistas ute på kvällen.

 

Säkra engångs-alkoholtest

Save Lives Now engångs-alkoholtest är ett godkänt och pålitligt test. Den smidiga storleken gör den lätt att ta med och resultatet får du på 1 minut. Alco är enkel att använda och hjälper dig att ta rätt beslut.

 

Fokus på personlig säkerhet

Välj produkter för din säkerhet. Save Lives Now har ett brett sortiment med produkter som alla bidrar till att skapa en tryggare och säkrare vardag. Varje dag.