Saphe

Öka trafiksäkerheten med Saphe trafikalarm

Saphe trafikalarm grundades i Danmark, med målsättning att ta trafiksäkerheten till nästa nivå. Genom att varna förare vid fartkameror, olyckor och bilköer kan Saphe hjälpa till att nå målet på ett säkert sätt. Saphe samarbetar idag med fartkontrol.nu för att skapa den största trafikgemenskapen i Nordeuropa, där Saphe-användarna tillsammans delar trafikdata för att hjälpa varandra att rädda liv, tid och pengar. Deras produkter håller högsta kvalitet och används idag av 600 000 aktiva användare runt om i Skandinavien.

 

Trafikalarm är perfekt för dig som saknar integrerad GPS i bilen

Saphe trafikalarm är enkel att använda och kräver inga förkunskaper. Trafikalarmet installeras snabbt i bilen och via Bluetooth ansluter enheten till appen Saphe Link på din smartphone. När du sedan kör i väg startar den automatiskt. Anslutningen kommer sedan att upprättas via din smartphone och appen köras i bakgrunden, vilket gör att du inte behöver använda telefonen när du kör. Perfekt för dig som inte har en integrerad GPS i bilen.

 

Många användare i Norden

Trafikalarmen kan idag användas i 87 länder och har över 600 000 aktiva användare. Den fungerar även bra i olika bilar och av olika användare vilket gör den både effektiv i vardagen och på semestern.

 

Trafikinformation

Saphe Drive är en dansk produkt som lanserades i februari 2019 och som redan från start har tagit trafikalarmen till nästa nivå. När du närmar dig en trafikolycka, fartkamera eller annan fara varnar trafikalarmet tydligt. Trafikinformationen hämtar Saphe Drive från aktiva Saphe-användare, Trafikverket och internationella trafiknätverk. Du kan därför alltid känna dig trygg med uppdaterad information.