Pirelli

Premiumdäck från Pirelli

Pirelli med rötter i Italien är en av världens största däcktillverkare och pionjärer inom däckproduktion. Varumärket är starkt förknippat med premiumprodukter, motorsport, prestanda och säkerhet. Pirelli står dessutom för ett starkt hållbarhets- och miljötänk.

Hos oss på Bilia hittar du ett komplett utbud av Pirellis sommar- och vinterdäck för alla typer av personbilar, suvar och transportbilar. Gemensamt för dessa däck är maximal säkerhet, livslängd och komfort.

The Perfect Fit - Skräddarsydda däck.

Pirelli är även världsledande leverantörer av OE-märkta däck till biltillverkade i premiumsegmentet. Samarbetet med Volvo sträcker sig långt tillbaka och idag är var tredje Volvo utrustad med skräddarsydda VOL-däck från Pirelli, direkt från fabrik. Processen sker paralellt med utvecklingen av bilen och garanterar perfekt passform, optimal prestanda och hantering av din bil.

Pirelli P Zero.

Pirelli har även varit aktiva inom motorsport i över 100 år. Sedan 2011 är man exklusiv däckleverantör till F1 där man med innovation och state-of-the-art-teknologi producerar några av världens mest högpresterande däck. Ett unikt projekt vars kunskaper och lärdomar överförs till utvecklingen av personbilsdäck. Ett bevis på detta är bland annat däcket Pirelli P Zero, ett testvinnande högpresterandadäck, anpassat för motorstarka premiumbilar.

Tyre Life - Däckskyddsgaranti.

Utöver högkvalitativa däck erbjuder Pirelli en däckskyddsgaranti, Tyra Life. Det är en garanti som är giltig i ett helt år efter däckköpet och som innebär att du som kund får ditt Pirellidäck utbytt, helt utan kostnad, om en oavsiktlig skada skulle uppstå. Dessutom ingår en Nöjdhetsgaranti, vilket innebär att om du mot förmodan inte är nöjd med dina däck så har du rätt att returnera dem senast 30 dagar efter köp.

Läs mer om Tyre Life-garantin