PeBe

En ledande grossist inom fordonstillbehör i Sverige

PeBe AB är en av Sveriges dominerande grossister när det kommer till tillbehör till personbilar och andra fordon. Bolaget startades 1979 och är verksamma i Sverige men även på andra marknader i Europa. Deras sortiment består av kvalitetsprodukter inom flera produktområden inom bilindustrin. Deras huvudprodukt är skräddarsydda klädslar för person-, transport- och lastbilar. De har själva kontroll över design, utveckling och produktion av klädslarna vilket de har ett stort kunnande inom. Deras systerbolag Autoform AB tillverkar takboxar av hög kvalitet vilket PeBe säljer vidare till återförsäljare. Deras mål är att kunder och slutkunder ska känna sig trygga och nöjda med de produkter och service som PeBe levererar.

Bilklädslar, spark- och smutsskyddPeBe specialiserar sig på bilklädslar och klädselskydd som både är praktiska och bekväma. För barn finns flera kvalitativa sparkskydd som t.ex. Midi i tåligt konstläder. Midi har även förvaringsfickor för dricka, leksaker och hållare för surfplattan. 

Bilklädslarna skräddarsys till diverse bilmodeller. Valmöjligheterna är många när det kommer till färg, material och design. I arbetsfordon kan det vara extra praktiskt med en klädsel som skyddar sätena med snygg design och som ger ökad komfort för långa arbetsdagar. 


Modellanpassade stötfångarskydd

RGM utformar bilmodellanpassade skydd för bakre stötfångare, vilket är en av de mest praktiska och ekonomiska tillbehören du kan montera på din bil. Skydden monteras enkelt och säkert med 3M specialtejp. Monteringsanvisningar med rengörings- och monteringskit levereras med varje produkt.