Packline produker hos Bilia

Packline takboxar - stilren design som följer bilens linjer

Packline står för form, funktion och genuin kvalitet. I sortimentet finns takboxar för alla behov och olika bilar - smidiga takboxar för sommarsemesterns packning och extra långa takboxar, på över två meter, som rymmer skidor för hela familjen. Många av Packlines takboxar är även 100 % återvinningsbara.

Packline utmärker sig genom att inte sticka ut.

Det som utmärker Packline är att deras takboxar inte sticker ut. De harmonierar fint med bilens linjer och är aerodynamiskt designade för minsta möjliga luftmotstånd. Det är resultatet av ett nära samarbete med bilindustrin.

Upp till 10 års garanti!

Packlines fokus på kvalitet för konstruktion, material och produktion gör att de erbjuder hela 10 års garanti på FX-serien. På takboxar i F-serien lämnas 5 års garanti.

iZi2Connect - För snabb och enkel montering.

En Packline är extremt enkel att montera på takräcket tack vare det patenterade systemet iZi2Connect. Inga verktyg behövs för att få takboxen snabbt på plats.

LiftOff gör det smidigt att packa från tre håll.

Packline NX 195 är marknadens enda takbox med patenterat LiftOff öppningssystem med i- och urlastning från tre sidor, samtidigt!

Först i världen med Twin Sheet-teknologi

NX är en ny produktserie där Packline kombinerar sin kunskap om aerodynamik och den unika produktionsmetoden Twin Sheet. Denna avancerade teknik går ut på att man vakuumformar och svetsar samman två plastdelar med varandra till en enhet. Materialet blir extremt starkt och gör takboxens vikt lägre, vilket ger mer utrymme till att lasta!

Tillbehör till takboxen.

Med en LED-lampa i takboxen hittar du det du behöver i din Packline. Den har kraftigt ljus, lång batteritid och kan enkelt tas ur och användas som ficklampa.