Mobicool

Kylboxar med ett stort användningsvärde och snygg design

Mobicool grundades 1991 från en enkel idé: de ville tillverka kylboxar som är snygga och roliga att använda samt som ger ett stort användningsvärde. Det lyckades de med. Idag har de återförsäljare på sex av sju kontinenter. Deras produkter är pålitliga, problemfria och skapar en frihetskänsla ute i naturen. Mobicools produkter är anpassade för ett liv på vift, i naturen, grillfesten eller picknicken. Mobicool är en del av svenska Dometic Group som tillverkar mat-och dryckestillbehör för fritidsfordon, båtar och personbilar samt fritids- och industriprodukter inom klimat, hygien och sanitet.

Eldrivna kylboxar för bilsemestern

Mobicool erbjuder prisvärda kylboxar med olika volym och kylkapacitet. Deras populära modell V26 rymmer 25 liter och är tillverkad av robust tåligt material med en kylkapacitet på 18 grader under omgivningstemparaturen. Du ansluter den enkelt i ett vanligt 230 V-uttag eller bilens 12 V-uttag. En större och kraftfullare modell är FR40 som rymmer hela 38 liter. Temperaturen är justerbar mellan +10 °C till –10 °C, vilket håller mat och dryck kyld under hela dagen. Flexibel anslutning med 12, 24 eller 230 V-uttag. 

Coolbag Sail – perfekt för en dag på stranden

Den färgglada kylväskan som passar dagsutflykten. Slitstark väska med snygg design och praktiska detaljer som rymmer 26 liter. Ytterfickor med plats för telefon, nycklar och annat nödvändigt. Komplettera med kylklaffar för att hålla mat och dryck kall under hela utflykten.