Dräger

Kör säkert i trafiken med alkolås och alkotestare från Dräger

Dräger har över 60 års erfarenhet av alkoholdetektering och är i dag marknadsledande. Dräger utvecklar och tillverkar alkolås och alkotestare av högsta kvalitet. Alla produkter är testade och godkända för att du som användare ska känna sig trygg och säker i trafiken.

 

Ett pålitligt alkolås

Dräger alkolås har en modern design som passar med bilens interiör. Alkolåsen är testade och godkända för att möta fordonstillverkarnas höga kvalitetskrav och är framtagna för en trygg och säker bilkörning. Alkolåset kan användas i alla typer av fordon och fungerar utmärkt i det bred temeraturområdet -45 till +85 °C, allt för att tillgodose fordonstillverkarnas ställda krav. Polis och andra myndigheter runt om i världen använder Drägers produkter.

 

Alkotestare för en tryggare körning

Dräger alkomätare är framtagna för att snabbt och säkert kunna mäta din promillehalt. I dag använder företaget ny sensorteknik i sina produkter och forskar hela tiden fram ny teknik med hjälp av lång erfarenhet och stor kunskap. Med Dräger får du en pålitlig mätsäkerhet som du kan känna dig trygg med.