Deltaco

Åk bekvämt och säkert med smarta mobiltillbehör från Deltaco

Deltaco erbjuder ett brett sortiment av praktiska mobilhållare och andra mobiltillbehör som gör bilresan bekväm och säker. I sortimentet hittar du mobilhållare, laddkablar och billaddare. Allt för att säkerställa att din telefon sitter på rätt plats – med ett fulladdat batteri.

 

Använd en mobilhållare och tappa inte fokus på vägen.

Med Deltaco mobilhållare kan du enkelt sätta din smarta mobiltelefon på plats. En mobilhållare är ett utmärkt tillbehör vid bilkörning och placerar din mobiltelefon på ett avstånd och höjd som inte påverkar sikten framåt. Använd sedan mobilens GPS eller andra appar för att navigera dig rätt till slutdestinationen.

 

Deltaco har lösningen för just dig.

Deltaco har ett brett sortiment av smarta mobilhållare som du fäster med magnet, sugpropp eller direkt på fläktgallret. Du väljer själv vilken lösning som passar dig och din bil bäst. Deltaco har även mobilhållare med trådlös laddning som säkerställer att mobiltelefonen aldrig laddas ur under färd.

 

Smarta mobiltillbehör för en lättare vardag.

Glöm inte att förbereda dig inför nästa bilsemester eller annan långresa. En billaddare för att kunna ladda olika enheter via USB är en smart produkt för att säkerställa att mobilen är laddad under hela resan. Eller en laddkabel i hemmet för att du enkelt ska kunna ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator. Deltaco har ett bra utbud med mobiltillbehör som underlättar vardagen.

 

Mobiltillbehör och mobilhållare med lång garanti.

Deltaco utvecklar smarta tillbehör med hög kvalité. När du köper en produkt från Deltaco erbjuder dem hela 5 års garanti för att du ska känna dig säker och trygg på att du har valt en riktigt bra produkt.