DEFA

DEFA – marknadsledande inom elbilsladdning

DEFA är marknadsledande inom elbilsladdning och har över 70 års erfarenhet av bilindustrin. De har levererat laddpunkter (kontakten där det laddbara fordonet laddas) till företag, villahushåll, bostadsrättsföreningar och publika laddstationer. DEFAs långa erfarenhet har gett dem expertis om hur man laddar bilen optimalt och hur man skapar en rättvis fördelning. Deras produkter håller högsta kvalitet och produceras av välkända, pålitliga europeiska leverantörer.

Kompletta laddsystem för hemmet

.

DEFA erbjuder helhetslösningar för dig och din bil. Om du laddar din bil i ditt eget hem blir kostnaden ca 20-25 kronor per laddning. Med en laddbox går laddandet snabbare och är både säkrare och mer tillförlitligt. En laddbox har inbyggda säkerhetsfunktioner så att bilen bara laddas när kabeln är korrekt ansluten. Säkerheten är den viktigaste egenskapen och laddboxen måste installeras av en behörig installatör. DEFA erbjuder tjänsten Installerat och klart för att garantera att installationen går rätt till. En MID-godkänd mätare är praktisk att investera i eftersom den särredovisar hushållets energiförbrukning vilket är viktigt när du ska sälja din villa. Rätt laddkabel till din bil
.

De flesta bilar levereras med en Mode 2-kabel, som har en vanlig stickkontakt i ena änden och en Typ 1- eller Typ 2-kontakt i den andra änden som ska kopplas in i bilen. Det är en bra lösning om bilen behöver laddas akut eller temporärt. Att ladda på en laddstation eller laddbox är att rekommendera eftersom det går snabbare, är säkrare och mer effektivt. De flesta offentliga och privata laddstationer är endast utrustade med ett Typ 2-uttag, vilket gör att du behöver en Mode 3 Typ 2-kabel för att kunna ladda. En laddbox med Typ 2-uttag är flexibelt och rekommenderas om flera personer ska ha tillgång till laddstationen. Kolla din manual!

Njut av en varm bil och frostfria rutor.


DEFA erbjuder även kvalitativa kupévärmare som kombinerar hög effekt med en elegant och smidig design. Kupévämarna finns med olika effekt för att passa många storlekar av fordon. DEFAs kupévärmarserie Termini är enkla att montera under handskfacket, A-stolpen eller på sidan av mittkonsolen. Den varma luften tinar upp snö, is och förhindrar att imma bildas när du sätter dig i bilen, vilket gör att du kan spara mer tid på morgonen.