Brodit

Brodit mobilhållare – praktiska mobilhållare till din bil

Brodit startade 1997 och erbjuder i dag marknadsledande produkter inom ljud och bild. Företaget utvecklar praktiska produkter för montering av bland annat mobiltelefoner och annan kommunikationsutrustning som sitter i bilen. Perfekt för dig som vill underlätta vardagen genom att ha mobilen placerad på ett bra avstånd ute på vägarna.

 

Mobilhållare till alla bil- och telefonmodeller

Brodit har ett brett sortiment av mobilhållare som passar alla modeller på marknaden. Det är ett trafiksäkert och bekvämt alternativ där mobilen sitter stabilt och mobiltelefonen finns alltid inom räckhåll.

 

Brodit har skräddarsydda lösningar

Med över 20 år i branschen kan Brodit i dag erbjuda skräddarsydda mobilhållare och andra lösningar som är anpassade till just dina behov. Spenderar du mycket tid i bilen och letar efter en funktionell mobilhållare som säkerställer att mobilen aldrig laddas ur? Eller räcker det med en stabil hållare som håller mobilen på plats? Brodit har mobilhållare med eller utan laddning.

 

Lagen om att inte hålla i enheter under körning

Viktigt att tänka på är att du från den 1 februari 2018 inte får använda mobilen medan du kör om du håller den i handen. Syftet är att minska det trafikfarliga användandet. Planera därför din körning genom att placera mobilen på ett bra avstånd i hållaren, slå in adressen i mobilen innan du åker, ladda ner en bra spellista så slipper du leta ny musik under färd och använd handsfree eller annan smart teknik vid samtal.