BlackVue

BlackVues mål - skapa de bästa bilkamerorna i världen

Pittasoft, grundaren till BlackVue-kamerorna har vart verksamma sedan 2007 och har sedan dess satt standarden i bilkamerabranschen. De har med sin banbrytande teknik med Full HD-1 och 2-kanalskameror gjort det möjligt för kunder att maximera användbarheten av sina bilkameror. Genom att ansluta sin kamera mot Wi-Fi och portabla enheter som mobiltelefonen får användaren överblick över BlackVues molntjänster.

Pittasoft vill skapa de bästa bilkamerorna både när det gäller bildkvalitet och anslutning, därför används de bästa komponenterna av linser, sensorer, GPS- och W-Fi-moduler. Deras viktigaste vision är att skapa produkter som är meningsfulla för kunden, som är lätta att använda och skapar ett värde varje dag.

BlackVue Over the Cloud – en innovativ molntjänst som ansluter bilägare och bil

Pittasoft ansluter människor med deras bil för ökad säkerhet. Du kan närsomhelst få åtkomst till inspelat material genom BlackVue Over the Cloud. Kameran kan fjärranslutas och meddelar dig genom pushnotiser om nödlarm, platsspårning och säkerhetskopiering av viktiga bilder. Du kan alltid se vart din bil befinner sig och vad som händer runt omkring den. Om din bil t.ex. blir påbackad får du en notis så att du snabbt kan agera. Om du har ett litet företag kan du se dina chaufförer, vart de befinner sig och deras nästa leverans. BlackVue Fleet Tracking är en tjänst för större leveransföretag där du får realtids uppdateringar om vart dina chaufförer befinner sig genom BlackVue Viewer Pro.

Brett sortiment med smarta tillbehör

DR590-1CH är en enkel och prisvärd bilkamera för instrumentpanelen som spelar in Full HD 1080p-videor med upp till 60 bilder per sekund. Den fångar viktiga detaljer även vid höga hastigheter och växlar automatiskt till parkeringsläge när bilen står stilla. I BlackVues sortiment finns allt ifrån enkla kameror med Full HD inspelning, till mer avancerade med både Wi-Fi och GPS och med både främre och bakre kamera. För att övervaka en parkerad bil krävs tillbehör som batteripaketet Power Magic Battery Pack eller kabelsatsen Power Magic Pro.