Autorange by Lahega

En hållbar framtid med Clemondo

Med mer än 60 år i branschen kan Clemondo titulera sig som en av marknadens främsta aktörer inom formulerad kemi. Clemondo värnar om en gemensam framtid med omsorg för miljön och människan tillsammans med Trygg Kemi. De har tre egna varumärken Lahega, Liv och Strovels vilket alla är effektiva och hållbara rengöringsprodukter inom olika områden. Clemondo är en sammanslagning av clean (ren) och mondo (världen) eftersom de vill vara ett föredöme när det kommer till hållbara, innovativa helhetslösningar inom rengöring. Lahega är deras varumärke för produkter inom bilvård.

Miljömärkt bilvård med Lahega

Autorange by Lahega är mer än bara vårdande vaxer och effektiva rengöringsmedel. Alla deras produkter inkluderas i hårda miljökrav och regelverk för att kunden ska kunna göra ett miljömedvetet val. De har en lång erfarenhet av smart produktsortiment, tjänster och utbildningar för yttre- och inre bilvård. 

Avtal för miljömärkt bilvård

I januari 2019 tecknades ett treårigt ramavtal där Clemondo ska förse alla Bilias anläggningar i Sverige och Norge med miljömärkta produkter för biltvätt och fordonsvård. Clemondos varumärke Lahega ska vara representerade på alla anläggningar för att stärka Bilias miljöarbete. Samarbetet innebär ett tydligt och ambitiöst miljöfokus där Bilia ska kunna erbjuda ett sortiment av miljömärkta proffsprodukter.