ProLine hundprodukter

4pets hundburar - kompromisslös kvalitet och komfort

Pro-serien från 4pets erbjuder hundburar av högsta kvalitet för bästa komfort och säkerhet. Konstruktionen är robust och hundburarna finns i olika storlekar och varianter. Designen överraskar med smarta detaljer som att man enkelt kan öppna burarna med en hand. Samtliga hundburar i Pro-serien är krocktestade och TÜV-godkända.

Säkerhet med schweizisk precision från 4pets.

Pro-seriens hundburar är några av de säkraste på marknaden. Detta schweiziska företag kan stoltsera med TÜV-godkända produkter och rekommendationer från välkända hundtränare. I sortimentet finns även tillbehör som krockkuddar och landgångsramper. Allt för att göra resan bekväm för din allra bästa vän.

Pro Crash-Bag.

Pro Crash-Bag är en krockkudde som du enkelt fäster längst in i din Pro hundbur. Det skyddar din hund vid hastig inbromsning eller eventuell krock. 

Pro Easy Steps – en smart landgångsramp.

Easy Steps är en smart landgångsramp som hjälper din hund att enkelt gå in i och ut ur bilen.

Penthouse

4pets Penthouse är anpassad till mindre hundar upp till 4 kg. Buren sätts smidigt fast i baksätet genom den smarta dockningsfunktionen. En praktisk, stilren transportbur som är enkel att bära med sig. Även Penthouse är krocktestad och TÜV-godkänd.

Vad innebär TÜV-godkänd?

TÜV är en av de starkaste kvalitetsmärkningarna internationellt. De är en oberoende organisation som kontrollerar allt från fabriker till fordon. Målet är att skydda människor, djur och miljö från faror. De produkter som blivit TÜV-godkända har genomgått tuffa tester med stränga krav.