Leveransvillkor

För de produkter som vi kan skicka som paket till ombud har vi valt PostNord som leverantör. När dina varor överlämnats från vårt lager till PostNord tar det mellan 1-3 dagar innan de ankommer till ditt ombud beroende på var du bor i Sverige. När dina varor ankommer till ditt ombud får du ett sms eller mail med en kod om att varorna finns att hämta. När du hämtar varorna skall du ange koden samt visa din legitimation. Mindre försändelser kan komma att skickas som varubrev med PostNord och levereras då direkt till din brevlåda eller utanför din dörr, alternativt till ditt närmaste PostNord-ombud.

Vi erbjuder även hemleverans direkt till din dörr. För ej skrymmande varor är kostnaden för detta 199 kr. För skrymmande varor som t.ex. takboxar erbjuder vi hemleverans för 599 kr. Vid köp av däck och/eller kompletta hjul erbjuder vi kostnadsfri hemleverans. Pallgods levereras till din tomtgräns eller lägenhetsport.

Du kan också välja att hämta och betala dina varor i en av våra butiker eller utlämningsställen. Väljer du detta leveransalternativ är din beställning reserverad i fem vardagar (röda dagar ej inräknat) från det datum beställningen finns att hämta.

För frakter till ombud betalar du en fraktavgift som anges i din varukorg. Fraktpriset är alltid 49 kr för privatpersoner inklusive moms. Vi erbjuder fraktfri leverans till ombud för köp över 1500 kr. I dagsläget erbjuder vi inte försäljning till företag via vår e-handel.

För alla monterat & klart tjänster så utförs dessa på någon av våra anläggningar vilket du väljer när du skall boka beställningen av tillbehör och med montering. Alla monteringsjobb av tillbehör utförs av våra auktoriserade tekniker. Din beställning av monterat & klart tas emot av våra personliga tekniker som kontrollerar din beställning mot det registreringsnummer du lämnat så att du kan vara trygg med att det blir rätt. Om din beställning måste korrigeras kontaktar vi dig.

Har du någon fråga gällande din leverans så kan du alltid chatta, maila eller ringa oss så hjälper vi dig.