Jobba på Bilia

Jobba på Bilia

På Bilia brinner vi för kundservice. Tillsammans strävar vi efter visionen att bli branschens bästa servicebolag med de mest nöjda kunderna. Bilia letar ständigt efter fler motiverade medarbetare som delar vår vision och tillsammans vill arbeta för att bli branschens bästa servicebolag.

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer.  I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. 

Nyfiken på hur det är att jobba som Personlig Servicetekniker?

Se när Oscar Zia träffar Personlig Serviceteknikern Sofia på Bilia.

  • Hur ser hennes yrkesresa ut?
  • Hur tror hon att branschen kommer att se ut i framtiden? 
Bilia dubbel vinnare i Vista Sverige 2018

Bilia dubbel vinnare i Vista Sverige 2018

I april avgjordes finalen i Vista Sverige 2018 – en prestigefull tävling inom skade- och serviceverkstad. Vi på Bilia sopade banan med alla andra tävlande och vann förstapriset i båda klasserna!

Vista avgörs vartannat år sedan 40 år tillbaka. Under tidspress testas de tävlandes färdigheter genom praktiska uppgifter och teoretiska prov. Ca 1100 lag ställde upp i tävlingen och av de 28 lagen som kvalificerade sig för final, kom 11 lag från Bilia. I skadeklassen tog vi två av de tre pallplatserna, i serviceklassen tog vi alla tre! Allra klarast lysande var Bilia Skövde som tog hem förstaplatsen i båda klasserna.

Efter vinst i den svenska uttagningen till VISTA (Volvo International Service Traning Award) fortsatte segertåget för Bilia Skövde. Laget med Jerker Broo, Madeleine Karlsson och Dennis Blomquist vann i skadeklassen när världsfinalen avgjordes i Göteborg. Bilia Skövdes lag i serviceklassen kom på sjätte plats.